ZDRAVLJE, LEPOTA, WELLNESS…

MOGUĆNOST ORGANIZOVANOG PREVOZA

Rogaška Slatina se nalazi na istoku Slovenije, nedaleko od granice sa Hrvatskom. Od Novog Sada je udaljena oko 450, a od Beograda oko 480 km. U Evropi i svetu je poznata kao medicinski i spa centar. Sa tradicijom od 400 godina, postala je sinonim za zdravlje i relaksaciju. Voda bogata magnezijumom  preporučuje se i za piće. U centru zdravlja i lepote Lotus se radi više od 100 tretmana za lice i telo.

GRAND HOTEL SAVA****superior

Smešten je u prostranom parku. U okviru hotela je unutrašnji bazen, a gostima je u holu hotela na raspolaganju besplatan WI-FI.

Hotel ima 102 sobe i 16 apartmana, 131 superior sobu i 18 superior apartmana. Sve sobe imaju standardnu opremu, a/c, minibar, TV, radio, pay TV, fen, bademantil, peškir za bazen, sobne papuče. Kupatila su sa tuš kabinama. U superior apartmanima se nalaze jacuzzi i finska sauna.

HOTEL ZAGREB****

Kapacitet hotela Zagreb: 44 dvokrevetne sobe, 7 apartmana

Opremljenost: kupatilo sa kadom, fen, WC, TV Sat, telefon, mini bar, ogrtač.

Hotel Zagreb nudi još: pansionski restoran Kristal sa 250 mesta, self service bifeom i SHOW
COOKING, a΄la carte restoran Kaiser, bar Lobby, Cappucino bar, kafana Imperial, Kongresni centar, frizerski salon, Wellness centar Spa & Beauty, Centar tradicionalne tajlandske terapije,  bazen i saune Lotus term.

Preporučujemo

 LAVA SHELL

Jedinstvena, luksuzna, opuštajuća masaža tela vrućim školjkama. Ta masaža je kombinacija tehnike izglađivanja, akupresurnih tačaka, gnječenje i odvodnjavanje. Tako se smanjuje napetost u mišićima. Tokom grejanja u školjkama se stvaraju kalcijumovi joni koji kožu regenerišu i poboljšavaju.

HYDRADERMIE – ZVEZDA SVIH TRETMANA
Prikladna za sve tipove kože na licu

Jonizacija (blaga elektroterapija) i nežni pokreti valjaka, koji omogućuju bolje prodiranje aktivnih sastojaka biljnog porekla. U isto vreme duboko čisti. Oksigenacija (visoke frekvencije) se koristi za unošenje kiseonika i energije u ćelije, pa se stvara antibakterijski učinak. LIFTING masaža – posebna maska i masaža za kožnu ravnotežu i zdrav, blistav ten.

TROŠKOVI REZERVACIJE 1.500 DINARA PO ARANŽMANU

Plaćanje u dinarskoj protivuvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke.
Način plačanja: gotovina, čekovi, preko računa i platnim karticama 

Online Upit