CENOVNIK

KRIT –  Ostrvo dugih peščanih plaža i bogate istorije…
HERSONISSOS – Hersonisos se nalazi na oko 25 km istočno od Herakliona, glavnog grada Krita. Ranije malo ribarsko selo danas je jedna od najpopularnijih destinacija na Kritu poznata po dugim peščanim plažama, restoranima, tavernama i noćnom životu.
STALIS, ANISSARAS, MALIA, ANALIPSI, GOURNES, GOUVES – Osunčane peščane plaže sa dugim plićakom pogodnim za decu čine mesta Stalis i Anisaras idealnim za porodice i sve one koji žele nešto mirniji odmor. Letovalište Anisaras čine isključivo hoteli i hotelski kompleksi, nalazi se na oko par kilometara pre Hersonisosa, iz pravca Irakliona. Letovalište Stalis se nalazi na oko 3,5 km posle Hersonisosa. Idući dalje obalom nailazi se na letovalište Malia koje je popularna po barovima na plaži i klupskom životu. Analipsi se nalazi na oko 5 km pre Hersonisosa a Gournes i Gouves na oko 8-12  km pre Hersonisosa.
RETIMNO– Mesto Retimno se nalazi na oko 80 km zapadno od Herakliona. Datira još iz rimskog perioda da bi kasnija vladavina Mletačke republike ostavila privlačnu arhitekturu da danas u njoj uživaju mnogobrojni turisti. Retimno je i univerzitetski centar uskih primorskih ulica u centru, punih barova i kafića.
ADELIANOS KAMPOS, PLATANES – Adelianos Kampos se nalazi na oko 6 km od Retimna ka Heraklionu a Platanes na oko 5 km od Retimna. Odlikuje ih duga peščana plaža i izbor su turista koji traže miran i opuštajući odmor.

Online Upit